KPPK Johor |
Carian :
Laman Utama
Berita/Aktiviti
Pautan
Mengenai Kami
Keahlian
Perkhidmatan
Insuran
Muat Turun
 
 
 
Seminar Pendidikan Dan 4 Bahasa 2008

Ahli-ahli KPPK Johor berpeluang menyertai seminar tersebut pada bulan September 2008 di Pulau Langkawi, Kedah. Cuti Tanpa Rekod akan diuruskan. Oleh itu saudara/saudari dikehendaki merekrut enam ahli baru mulai bulan November 2007 hingga Ogos 2008. Tempat berdasarkan siapa cepat dia dapat.

Manfaat Ahli

Jika Anda Memerlukan Bantuan Undang-undang:

Sebagai seorang ahli, anda boleh memohon khidmat nasihat dan bantuan guaman dalam perkara berkaitan menjejaskan pekerjaan anda. Dalam kes istimewa, Perlembagaan Kesatuan juga menyediakan bantuan kewangan ke atas kes pengangguran, pemangsaan atau pembantahan profesional.

 

Jika Anda Ada Masalah:

Anda boleh guna perkhidmatan yang disediakan oleh KPPK berkaitan perkara pembetulan anomali gaji, cuti, pemindahan, persengketaan dengan pihak atasan dan kes disiplin. Kesatuan selalu berjumpa dengan pihak Kementerian Pelajaran / Jabatan Pelajaran secara rasmi untuk berbincang dan menyelesaikan masalah ahli-ahli. Anda tidak perlu menghadapi masalah sebelum anda dapat mendekati kesatuan, ia juga mendengar sebarang pertanyaan daripada ahli-ahli yang memerlukan khidmat nasihat.

 

Meningkatkan Profesionalisme:

Kesatuan menganjur ceramah, forum, seminar dan bengkel berkaitan isu pendidikan dan profesional untuk manfaat ahli-ahli. Aktiviti ini bertujuan mencari jalan penyelesaian untuk masalah pendidikan setempat, menyediakan arah tuju bagi ahli-ahli biasa dan pemimpin ke arah urusan profesional serta meningkatkan profesionalisme.

Yuran KPPK

Yuran

Jumlah

Yuran pendaftaran (sekali sahaja)

RM 2.00

Tabung Khairat Kematian (sekali sahaja)

RM 10.00

Tabung Kebajikan (sekali sahaja)

RM 10.00

Tabung Pembangunan (sekali sahaja)

RM 10.00

Yuran bulanan

RM 7.00

Yuran bulanan (Tabung Kebajikan)

RM 1.00

Yuran pendahuluan (sekali sahaja)

RM 16.00

<< Start < Previous 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Next > End >>

Results 105 - 108 of 117
 
   
     

 
 

KPPK JOHOR is a National Union of the Teaching Profession.